Massagetherapie
 Bij massagetherapie wordt aandacht besteedt aan het voelen en focussen: het vergroten van bewustzijn, zelfkennis en levensinzicht.

Ziekte en klachten zijn signalen van het lichaam, een boodschap dat er iets niet in orde is.

Ziekte kan ook een signaal zijn om wat aan uzelf te doen. Het kan mogelijkheid geven tot groei en bewustwording van wie je bent.

Lichamelijke en/of psychische klachten kunnen een disbalans veroorzaken tussen gevoel en verstand, dus wat iemand moet doen en dat wat iemand ook daadwerkelijk kan.

Door toepassing van verschillende technieken (hetgeen voor ieder persoon uniek is) zal getracht worden om meer aandacht voor zijn/haar lichaam zelf te verkrijgen en te gaan voelen waar zich blokkades gevormd hebben om zo meer inzicht te krijgen in de klacht en zo nader tot zichzelf te komen.

Bij een massage op holistische wijze wordt gebruik gemaakt van de Chinese Geneeswijze gecombineerd met modern Westerse neurofysiologische inzichten. Door gebruik te maken van combinaties van behandeltechnieken wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en wordt herstel bevorderd van het evenwicht tussen lichaam en geest. Een diepe ontspanning wordt ervaren op zowel lichamelijk als geestelijk en emotioneel niveau.